12 Şubat 2016 Cuma

Latin Dansları Fotograf Sanatçıları Birleşti.


Türkiye Latin Dansları Fotoğraf ve Video Sanatçıları
Bizler;
Latin gecelerinin ve festivallerinin ruhunu gösteren,
Bu organizasyonlara gelen dans severlerin yarattığı enerjiyi dile getiren,
Ve ne mutlu bize ki, izleyenlerin beğenisine layık görülen,
O “Renkli Görsellerin” mimarlarıyız…
Dışarıdan rakip gibi görünsek de, aslında birbirinin hakkını koruyan, birbirine destek olan ve en önemlisi, sosyal latin dansları camiasına yakışan bir ahlak ile profesyonel hizmet sunan fotoğraf ve video sanatçılarıyız. . .
Aynı anlayış çerçevesinde, hizmetimizin kalitesini arttırmak adına düzenlediğimiz ilk toplantımız, camiadan yakından tanıdığınız 15 fotoğraf ve video sanatçısının katılımı ile gerçekleştirilmiş ve toplantı sonunda, belirli standartların oluşturulması hususunda fikir birliğine varılmıştır. . .
Daha iyi işler ortaya çıkartmamızı sağlayacağına inandığımız “destekleyici rekabetin” oluşturulabilmesi için, “haksız rekabetin” ortadan kaldırılması gerektiği konusunda sizinle de hemfikir olduğumuzu düşünüyoruz.
Bu bağlamda;
Şu zamana kadar bazı arkadaşlarımızın prensip haline getirdiği uygulamayı hayata geçireceğimizi ve 10.02.2016 tarihi itibari ile (Sosyal sorumluluk projeleri ve istisnai durumlar haricinde) fotoğrafçılar ve videocular olarak, organizasyonlarınızda artık ücretsiz çekim yapmayacağımızı anlayışınıza sığınarak, önemle bilgilerinize sunmak isteriz…
Düzenlenen bir organizasyona katılamayan dans severlerin, bir sonraki hafta oraya gitmeyi kafalarına koymalarını sağlayan en büyük etkenlerden birinin de fotoğraf ve videolarımız olduğuna inanıyoruz. . .
Verdiğimiz hizmetin bu önemli reklam gücünü de göz önünde bulundurduğumuzda, tarafımızca talep edilecek ücretlerin, organizasyon sahipleri tarafından, gecelerinin tanıtımı için ayırmaları gereken çok ufak bir bütçe olduğunu düşündüğümüzü belirtmek isteriz. . .
Toplu şekilde fikir birliğine vararak oluşturduğumuz bu karara saygı duymanız ve bize destek olmanız, en büyük temennimizdir ve ricamızdır. . .
Verilen bu önemli kararda fikir ortağı olan fotoğraf ve video sanatçılarının isimleri ve Facebook sayfaları, alfabetik olarak aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.
Fotoğraf ve/veya video hizmeti almak isteyen organizasyon sahipleri, aşağıdaki linklerden kendilerine direkt ulaşabilirler.
Tüm dans tutkunu dostlarımız, sevgili organizatörlerimiz ve çok değerli eğitmenlerimizin bilgilerine sunarız…
Saygılarımızla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder