12 Ekim 2014 Pazar

12 KASIM SALI TROMBORANGA GÜNÜ

TROMBORANGA NİHAYET TÜRKİYE'DE



Dünya'nın en iyi Latin Müzik grupları arasında gösterilen Tromboranga nihayet Türkiye Konseri'ni vermek amacıyla ülkemize misafir oluyor. Dünyaca Ünlü İspanyol Grup 12 Kasım Gecesi İstanbul Boğazı'nda inanılmaz bir müzikal ziyafet verecek.

Türkiye'nin uluslararası boyutta tanınmış DJ leri DJ Fox ve DJ Free'nin önayak olduğu organizasyonun ortakları arasında Sosyal Gezegen ve Dans Adres de var. Konserin sponsorlarına göz attığımızda Alkoçlar Hotel's and Resorts, Suchico nun desteğini görmekteyiz.

12 Kasım Çarşamba gecesi saat 20:00 da Baltalimanı Portaxe da gerçekleşecek  konserde Latin melodileri ile kulaklarınızın pasını silecek Tromboranga dışında Espeki Kostüm'ün Defilesi ile gözlerimizin önündeki perdeler de kalkacak. Üç ünlü DJ, DJ Free Dj Fox ve Dj Latin Combo'nun performans göstereceği anlarda yerinizde duramayacağınız açıkça ortada.

Sadece dans, müzik ile yetinmek zorunda kalmayacağınız, bunun yanında çekilişler ve sürprizlerle heyecanınıza heyecan katacak gecenin görsel direktörlüğünü Erman Alkış üstlenmiş. Alkış ve profesyonel ekibi müzikal şölenin görselliğini gece boyunca kaydedecek ve harika dakikalarınızın ölümsüzleşmesini sağlayacak. Bilet fiyatlarının 60TL gibi makul fiyatta tutulmuş olması da konser gecesinin ne kadar coşkulu ve kalabalık geçeceğine işaret ediyor.

Bu konserle ilgili tüm ayrıntıları www.tromborangaturkiyede.com adresinden bulabilirsiniz.
İyi eğlenceler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder