21 Ekim 2014 Salı

BİR KILIFLA HEM EKİPMANINIZI HEM DE GELECEĞİNİZİ KORUMA ALTINA ALIN


''Mal canın yongasıdır'' derler. Türk İnsanı olarak bu ata sözünü öyle benimsemişiz ki, arabamızı evimizi, i padimizi, hatta cep telefonumuzu bile minicik bir çizikten bile sakınıyoruz. Peki ya geleceğimizi?
İşte bu soruyla yola çıkan bir grup hayırsever, i pad, notebook, tablet, akıllı telefon ve buna benzer cihazları koruma altına alan, kişiye özel kılıflar tasarlayıp elde ettikleri geliri, yetim kalmış çocuklarına iyi bir eğitim sağlamak amacıyla çalışan annelerle paylaşıyor.

Sleeveworld ya da Türkçe ismiyle Kılıf Dünyası'nın çeşitli ürünleri var. İstediğiniz kılıfı kendi belirleyeceğiniz stille, resimle hatta nüfüs kağıdı görünümüyle bile özelleştirebiliyorsunuz. Kılıf malzemeleri aynı zamanda çevre dostu geri dönüşüm malzemelerle üretiliyor.


Farkınızı ortaya koyacak bu kılıfları   https://www.facebook.com/sevcan.alanyurt üzerinden  ya da  www.sleeveworld.com  adreslerinden sipariş edebilirsiniz. Bu linklere hayat terazisi bloğunun yanında bulunan sleeveworld logosuna tıklayarak kolayca ulaşmanızı sağladım. Sizin de gönlünüz yardımsever ve genişse, yetim çocuklarımızın eğitimine bir katkıda bulunmak için bu ürünlerden tercih etmenizi öneririm.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder